منو اصفهان ، خیابان توحید میانی ، جنب داروخانه دی ، ساختمان زیتون ، طبقه یک ، واحد چهار - تلفن : 36268390 - 031
هنر جراحی

سوالات رایج در مورد ایمپلنت - قسمت اول

درمان ایمپلنت دندانی در سالهای اخیر تحولی گسترده در درمان دندانپزشکی ایجاد نموده است . تمایل بیماران برای انجام این درمان ، روز به روز با سطح آگاهی بیشتر رو به افزایش می باشد و پاسخ به سوالات مرتبط به این درمان ، ما را به این نتیجه رساند که با جمع آوری مجموعه سوالات رایج بیماران ، قدمی در پاسخ صریح ، آسان و قابل درک برای عموم بیماران در هر سطح علمی انجام دهیم .

اگر چه این مجموعه پاسخی به سوالات بیمارن درمان ایمپلنت دندانی میباشد اما خواندن این مجموعه به تمام همکاران محترم دندانپزشک ، دانشجویان و دستیاران و متخصصین و تمام کسانی که به هر شکلی در این درمان سهیم میباشند ، توصیه میشود . با وجود همه تلاشی که جهت رفع اشکلات و بهبود کیفیت ساختاری انجام شده است ، مسلما کاری عاری از ایراد نبوده و نیازمند انتقادات و پیشنهادات شما دوستان و همکاران گرامی می باشد .

چرا ایمپلنت دندانی ؟
ایمپلنت دندانی از جنس تیتانیوم و آلیاژهای آن میباشد که جایگزین ریشه از دست رفته می شود ، بدون آنکه نیاز به تراش دندانهای مجاور (پروتز ثابت ) و یا مشکلات استفاده از دندان های متحرک (مثل لقی ، صدمه به بافت نرم و سخت دندان مجاور و ... ) داشته باشد . راههای مختلفی برای جایگزینی دندان از دست رفته وجود دارد ولی در حال حاضر ایمپلنت دندانی با توجه به میزان موفقیت درمانی بالای آن به عنوان یکی از بهترین درمان ها برای دندان از دست رفته می باشد .

برای چه کسانی میتوانیم ایمپلنت دندانی بگذاریم ؟
تمام افرادی که از نظر شرایط سیستمیک و روانی سالم باشند بدون هیچ مشکلی امکان درمان آنها وجود دارد در بعضی از موارد که بیمار دارای بیماریهای مزمن (مثل فشار خون کنترل شده ، دیابتیک کنترل شده ) باشد ، با توجه به در نظر گرفتن شرایط توسط پزشک معالج امکان درمان وجود دارد و به طور کلی موارد کمی وجود دارند که برای انجام درمان ایمپلنت دندانی منعی وجود داشته باشد .

آیا درمان ایمپلنت دندانی محدود به سن خاصی می باشد و آیا اصلا ارتباطی به سن فرد دارد ؟
درمان زمانی که فرد از نظر رشد فکی کامل شده باشد و دندانهای دائمی آن رویش کامل کرده باشند و به سطح جونده رسیده باشند ، میتواند صورت گیرد و ربطی به سن شناسنامه ای فرد ندارد و هر فردی که شرایط فوق را داشته باشد درمان میتواند در آن آغاز شود . این درمان برای افراد مسن که امکان جراحی داشته باشند هم محدودیتی ندارد پس هر فرد بالغی که تصمیم برای درمان بگیرد ، با در نظر گرفتن شرایط ، میتواند از فواید این درمان سود ببرد . پس همین حالا تصمیم بگیرید !

آیا سیگار مضراتی برای ایمپلنت دندانی هم دارد ؟
مضرات سیگار بر کسی پوشیده نمی باشد ، تحقیقات زیادی در رابطه با مقایسه میزان موفقیت درمان در افراد سیگاری و غیر سیگاری صورت گرفته و به طور کلی میزان موفقیت در افراد سیگاری پایین تر از افراد غیر سیگاری میباشد . (به علت واکنش های غیر طبیعی که بافت به درمان نشان میدهند ) افراد سیگاری باید ترجیحا سیگار را ترک نمایند و در مواردی که امکان ترک سیگار وجود ندارد باید از 1 یا 2 هفته قبل از انجام جراحی تا چندین هفته پس از ترمیم ناحیه جراحی سیگار را قطع نمایند .

ایمپلنت دندان جلو راحت تر است یا دندانهای آسیابی؟
از لحاظ مراحل جراحی کاشت ایمپلنت دندانی ، دندانهای جلویی به علت نبودن محدودیتهای آناتومیک (مثل سینوس ، عصب و ...)راحتتر می باشند اما باید در نظر داشت که ملاحظات زیبایی یک فاکتور کلیدی در ایمپلنت دندان های جلویی می باشد .
کسانی که شیمی درمانی میکنند امکان انجام درمان ایمپلنت دندانی را دارند ؟
برای این گونه بیماران با در نظر گرفتن شرایط سیستمیک بیمار ، نوع دارو مصرف شده ، مدت زمان شیمی درمانی ، نظر پزشک معالج فرد و ... میتواند تصمیم گیری درست را انجام داد .
ادامه دارد ...


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، جنب داروخانه دی ، ساختمان زیتون ، طبقه یک ، واحد چهار
تلفن : 36268390 - 031

درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید



نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
صدای مفصل فک چگونه درمان می شود ؟صدای مفصل فک چگونه درمان می شود ؟

درمان مشکلات مفصل گیجگاهی فکی طیف وسیعی را در بر میگیرد که از یک درمان دارویی ساده تا جراحی مفصل متغیر است. در بسیاری موارد مشکل مفصل بدلیل روابط نامناسب میان دندانها ایجاد میشود. ... ادامه مطلب

جایگذاری ایمپلنت دندانیجایگذاری ایمپلنت دندانی

در طول جراحی جایگذاری ایمپلنت ، جراح برشی ایجاد می کند تا لثه را باز کند و به استخوان زیر آن برسد. سوراخ هایی در استخوان در محلی که پست فلزی ایمپلنت قرار است جایگذاری شود ، با دریل حفر می شوند. ... ادامه مطلب

مراقبتهای پس از جراحی زیبایی بینی ـ قسمت اولمراقبتهای پس از جراحی زیبایی بینی ـ قسمت اول

پس از جراحی در هر یک از سوراخهای بینی قرار داده می شوند این تامپونها 24 تا 48 ساعت پس از جراحی بسته به اینکه آیا جراحی اصلاح انحراف بینی هم انجام شده باشد یا نه خارج می شوند . ... ادامه مطلب

دکتر بیژن موحدیان دوره دندانپزشکی را در سال 1374 با رتبه اول به پایان برد و سپس بورد تخصصی فک وصورت را در سال 1378 اخذ نمود.در سال 2005 میلادی در آمریکا موفق به گذراندن دوره رسمی فلوشیپ ایمپلنتولوژی ومهندسی بافت Tissue engineering در Washington Hospital Center گردید.
او هم اکنون دانشیار بخش جراحی دهان و فک وصورت در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می باشد
برخی از مسئولیتهای ایشان بدین شرح است :
1 - مسئول آموزش تخصصی جراحی دهان فک و صورت دانشگاه علوم پزشک اصفهان
2 - عضو هیأت ممتحنه بورد تخصصی کشور در رشته جراحی فک و صورت در سال 1389 و 1390 و 1391 و 1392 و 1394
3 - تألیف دو کتاب در زمینه ی تشخیص و درمان بیماریهای مفصل گیجگاهی فکی (1378 و 1389)
4 - جایزه برتر جشنواره تحقیقاتی شهید هدایت در سال 1385
5 - عضو کمیته شکاف کام و لب استان اصفهان
6 - پزشک نمونه جراحی دهان و فک و صورت در سال 1391 به انتخاب سازمان نظام پزشکی استان اصفهان
7 -انتصاب به عنوان مدیر گروه جراحی فک و صورت دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان بهار 94 تا سال 97
8- دبیرعلمی کنگره بین المللی ایمپلنت اصفهان اردیبهشت 95
9- دبیر کنگره بین المللی جراحان دهان، فک و صورت ایران - تهران بهمن ۱۳۹۵
10 - ریاست انجمن جراحان فک و صورت ، شاخه اصفهان از سال ۱۳۹۷
11 - ارتقا به مقام استاد تمامی جراحی دهان و فک و صورت دانشکاه علوم پزشکی اصفهان( اولین استاد تمام جراحی فک ‌وصورت اصفهان از بدو تاسیس)- دی ماه ۱۳۹۸

طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین - 09128883465